Στρατοσ Τζωρτζογλου : ΛΕΥΤΕΡΙΑ: ΤΟ BLOG "ΛΕΥΤΕΡΙΑ" ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ... - Ο στράτος τζώρτζογλου μετά την αποχώρησή του από τη «φάρμα» επέστρεψε στο σπίτι του και στη σύζυγό του, σοφία μαριόλα.

Στρατοσ Τζωρτζογλου : ΛΕΥΤΕΡΙΑ: ΤΟ BLOG "ΛΕΥΤΕΡΙΑ" ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ... - Ο στράτος τζώρτζογλου μετά την αποχώρησή του από τη «φάρμα» επέστρεψε στο σπίτι του και στη σύζυγό του, σοφία μαριόλα.. Ο στράτος τζώρτζογλου είναι από τους πιο γνωστούς, έλληνες ηθοποιούς που πλέον τον βλέπουμε στο ριάλιτι του αντ1, ως παίκτη της φάρμας. Πήρε αγκαλιά στα χέρια τη σκορδά και μετά… γδύ. Ο στράτος τζώρτζογλου και ο μιχάλης ιατρόπουλος ξεσηκώνουν το ριάλιτι με έναν επικό καβγά τους. Στράτος τζώρτζογλου για τζένη μπότση: Ο κρητικός χορός της βάνα μπάρμπα στο γάμο του στράτου τζώρτζογλο.

Το απίστευτο ξέσπασμα του τζώρτζογλου. Με θέρμη και ενθουσιασμό ο ηθοποιός υποστήριξε τον φίλο του μιχάλη ιατρόπουλο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική μονομαχία. Ο ηθοποιός κάλεσε τον παρουσιαστή την ώρα που παιζόταν η εκπομπή «καλό μεσημεράκι» και ζήτησε τη συμβουλή του για ένα προσωπικό θέμα προσπαθώντας να αποκρύψει την ταυτότητά του. Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, αλλά οι σχέσεις τους είναι άριστες. Σε μια άλλη σκηνή από το παιχνίδι, οστράτος τζώρτζογλου λέει στον μιχάλη ιατρόπουλο:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εν αδαμιαία περιβολή | Newsbeast
Ο Στράτος Τζώρτζογλου εν αδαμιαία περιβολή | Newsbeast from s.nbst.gr
«με τζώρτζογλου και ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά». Ο στράτος τζώρτζογλου είναι από τους πιο γνωστούς, έλληνες ηθοποιούς που πλέον τον βλέπουμε στο ριάλιτι του αντ1, ως παίκτη της φάρμας. Η πανέμορφη δασκάλα μουσικής σοφία μαριόλα,που του έκλεψε την καρδιά από τον φεβρουάριο. Κοινώνησα και τη μεγάλη παρασκευή και σήμερα. Το απίστευτο ξέσπασμα του τζώρτζογλου. «οι ρυτίδες μου έφυγαν από το πολύ οξυγόνο» και ο «δεν με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox» δήλωσε ο στράτος τζώρτζογλου ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει στο πρόσωπο του θεραπεία με υαλουρανικό. Ο στράτος τζώρτζογλου κι η σοφία μαριόλα είναι ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο στράτος τζώρτζογλου και η σοφία μαριόλα ορκίστηκαν ενώπιον θεού και ανθρώπων αιώνια πίστη και αγάπη, στο μικρό εκκλησάκι του.

Όλες οι ειδήσεις για στρατοσ τζωρτζογλου.

Ο στράτος τζώρτζογλου και η σοφία μαριόλα φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό you και τη συνέντευξη του φιλοξένησε το happy day! Ξεγυμνώθηκε στο πλατό και άρπαξε τη φαίη σκορδά. Ο στράτος τζώρτζογλου αναζητώντας την προσωπική του ιθάκη, έφτασε μέχρι την άλλη πλευρά του ατλαντικού. Ο στράτος τζώρτζογλου θέλησε να κάνει on air τηλεφωνική φάρσα στον νίκο μουτσινά. Σε μια άλλη σκηνή από το παιχνίδι, οστράτος τζώρτζογλου λέει στον μιχάλη ιατρόπουλο: Με θέρμη και ενθουσιασμό ο ηθοποιός υποστήριξε τον φίλο του μιχάλη ιατρόπουλο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική μονομαχία. Κοινώνησα και τη μεγάλη παρασκευή και σήμερα. Αναστάτωσαν το άργος γιορτάζοντας την 1η επέτειο γάμου. Συνεργάστηκε στο θέατρο με σκηνοθέτες όπως οι: Το απίστευτο ξέσπασμα του τζώρτζογλου. Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο στράτος τζώρτζογλου, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» για να επιστρέψει στη φύση, συγκεκριμένα. Ούρλιαζε έξαλλος ο στράτος τζώρτζογλου δεν είμαι δούλος κανενός. Ο στράτος τζώρτζογλου μας συστήνει την κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Πήρε αγκαλιά στα χέρια τη σκορδά και μετά… γδύθηκε στον αέρα (βίντεο) ο στράτος τ. Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το πρώην ζευγάρι. Με θέρμη και ενθουσιασμό ο ηθοποιός υποστήριξε τον φίλο του μιχάλη ιατρόπουλο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική μονομαχία. Ο στράτος τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «πρωινό». Δε με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox, τόνισε ο στράτος τζώρτζογλου.

Στράτος Τζώρτζογλου - Newpost.gr
Στράτος Τζώρτζογλου - Newpost.gr from newpost.gr
Σε μια άλλη σκηνή από το παιχνίδι, οστράτος τζώρτζογλου λέει στον μιχάλη ιατρόπουλο: Ο στράτος τζώρτζογλου και ο μιχάλης ιατρόπουλος ξεσηκώνουν το ριάλιτι με έναν επικό καβγά τους. Mετά τη φάρμα, ο ηθοποιός που είναι και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του σοφίας, έκανε δηλώσεις για τη εξωτερική του εμφάνιση αλλά και για τη σχέση τους. Ούρλιαζε έξαλλος ο στράτος τζώρτζογλου δεν είμαι δούλος κανενός. Κοινώνησα και τη μεγάλη παρασκευή και σήμερα. Η πανέμορφη δασκάλα μουσικής σοφία μαριόλα,που του έκλεψε την καρδιά από τον φεβρουάριο. Έδινα αυτόγραφα ενώ είχα για τέσσερις μήνες κομμένο ρεύμα. Ο γνωστός ηθοποιός στράτος τζώρτζογλου μιλά για τη σημασία της πίστης, όπως τη βλέπει μέσα από την τελευταία του δουλειά.

Σε μια άλλη σκηνή από το παιχνίδι, οστράτος τζώρτζογλου λέει στον μιχάλη ιατρόπουλο:

Ο στράτος τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «πρωινό». Ο στράτος τζώρτζογλου και η μέλλουσα σύζυγός του σοφία μαριόλα, έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Το ζευγάρι έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο έγγαμου βίου δείχνει πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από ποτέ! Mετά τη φάρμα, ο ηθοποιός που είναι και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του σοφίας, έκανε δηλώσεις για τη εξωτερική του εμφάνιση αλλά και για τη σχέση τους. Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, αλλά οι σχέσεις τους είναι άριστες. Σπούδασε στη σχολή θεάτρου τέχνης κάρολου κουν. Η σοφία μαριόλα αναφέρθηκε στον στράτο τζώρτζογλου και εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβε μέσα της πως είναι ο άντρας της ζωής της. Ο στράτος τζώρτζογλου μας συστήνει την κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του. Ούρλιαζε έξαλλος ο στράτος τζώρτζογλου δεν είμαι δούλος κανενός. Ο ηθοποιός κάλεσε τον παρουσιαστή την ώρα που παιζόταν η εκπομπή «καλό μεσημεράκι» και ζήτησε τη συμβουλή του για ένα προσωπικό θέμα προσπαθώντας να αποκρύψει την ταυτότητά του. Κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες έχει παίξει: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από τη φάρμα και η συγκίνηση on air! Πρεμιέρα στη «φάρμα» με εξομολόγηση τζώρτζογλου.

Με θέρμη και ενθουσιασμό ο ηθοποιός υποστήριξε τον φίλο του μιχάλη ιατρόπουλο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική μονομαχία. Δε με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox, τόνισε ο στράτος τζώρτζογλου. Ο στράτος τζώρτζογλου και η μέλλουσα σύζυγός του σοφία μαριόλα, έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο στράτος τζώρτζογλου, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» για να επιστρέψει στη φύση, συγκεκριμένα. Ο στράτος τζώρτζογλου και η σοφία μαριόλα αυτό το καλοκαίρι γυρίζουν από νησί σε νησί απολαμβάνοντας τον μεγάλο έρωτα που ζουν!

Εγκαίνια || Palestra Wellness Club || Αμπελόκηποι ...
Εγκαίνια || Palestra Wellness Club || Αμπελόκηποι ... from mylifestyle.gr
Έξαλλος ο στράτος τζώρτζογλου με τον βασίλη εγω δεν φοβήθηκα ποτέ μου. Στο λοιπόν και την ρενέ σαραντινού μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στράτος τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε στην αμερική όπου είχε πάει να ζήσει με τον γιο του αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη ένα παιδί. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στο φως, ενώ αναφέρθηκε και στους θύτες. «το παιδί μου ήταν καμπουριαστό, φοβισμένο από το bullying» ο ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που έζησε ο γιος του αλκιβιάδης ο στράτος τζώρτζογλου ετοιμάζεται. Ο γνωστός ηθοποιός στράτος τζώρτζογλου μιλά για τη σημασία της πίστης, όπως τη βλέπει μέσα από την τελευταία του δουλειά. Σήμερα έκλεισαν έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου και όπως υποσχέθηκε ο στράτος. Η πανέμορφη δασκάλα μουσικής σοφία μαριόλα,που του έκλεψε την καρδιά από τον φεβρουάριο. Ο κρητικός χορός της βάνα μπάρμπα στο γάμο του στράτου τζώρτζογλο.

Αναστάτωσαν το άργος γιορτάζοντας την 1η επέτειο γάμου.

Με θέρμη και ενθουσιασμό ο ηθοποιός υποστήριξε τον φίλο του μιχάλη ιατρόπουλο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική μονομαχία. Ο στράτος τζώρτζογλου εισβάλλει στη «γυναίκα χωρίς όνομα». Τι απαντάει σε όσους σχολιάζουν πως έκανε διορθωτικές επεμβάσεις στο πρόσωπό του Με έναν ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους ο στράτος τζώρτζογλου και η σοφία μαριόλα. Ο στράτος τζώρτζογλου και ο μιχάλης ιατρόπουλος ξεσηκώνουν το ριάλιτι με έναν επικό καβγά τους. Έξαλλος ο στράτος τζώρτζογλου με τον βασίλη εγω δεν φοβήθηκα ποτέ μου. Ο ηθοποιός κάλεσε τον παρουσιαστή την ώρα που παιζόταν η εκπομπή «καλό μεσημεράκι» και ζήτησε τη συμβουλή του για ένα προσωπικό θέμα προσπαθώντας να αποκρύψει την ταυτότητά του. Όλες οι ειδήσεις για στρατοσ τζωρτζογλου. Ο κρητικός χορός της βάνα μπάρμπα στο γάμο του στράτου τζώρτζογλο. Ο στράτος τζώρτζογλου θέλησε να κάνει on air τηλεφωνική φάρσα στον νίκο μουτσινά. Σπούδασε στη σχολή θεάτρου τέχνης κάρολου κουν. Ο στράτος τζώρτζογλου είναι από τους πιο γνωστούς, έλληνες ηθοποιούς που πλέον τον βλέπουμε στο ριάλιτι του αντ1, ως παίκτη της φάρμας. Κάρολος κουν, μίνως βολανάκης, ζυλ ντασσέν, σπύρος ευαγγελάτος, ρούλα πατεράκη.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama